kahve liqueur için ürünler (3)

RUM FAROL

RUM FAROL

Damıtıcının ilhamıyla tasarlanan Rum Farol, yeni tat ufuklarını keşfetme tutkusundan doğmuştur. Tamamen Portekiz üretimi olan Rum Farol, şeker kamışının sıkılmış suyunun doğal fermantasyon ve damıtma süreçlerinin bir sonucudur ve aromatik profili garanti altındadır.
Organik Soğuk Sıkım Zeytinyağı Reuza 750 ml - İtalyan yağı - Biancolilla ve Taggiasca zeytinleri

Organik Soğuk Sıkım Zeytinyağı Reuza 750 ml - İtalyan yağı - Biancolilla ve Taggiasca zeytinleri

Reuza Sızma Zeytinyağı, oldukça farklı etkileri olan iki değerli İtalyan çeşidinin birleşiminden doğar: Biancolilla zeytini ve Taggiasca zeytini. Sızma zeytinyağı · %100 İtalyan yağı – soğuk sıkım · Biancolilla zeytini ve Taggiasca zeytini ile elde edilmiştir · Tatlı ve aromatik, salatalar ve çiğ sebzeler için mükemmel bir sos, Reuza, yüksek seçkinlikte bir üründür: Biancolilla zeytininin aromatik notalarını Taggiasca zeytininin tatlılığı ile birleştirir. Sonuç şaşırtıcı ve oldukça hoştur. “Reuza” ismi, Ligurya lehçesinde gül anlamına gelir ve bir çiçek gibi parfümlü bir yağı ifade eder. Zeytinler, Kasım ve Aralık aylarında elle toplanır. Yağ sıkımı, son derece dikkatli bir şekilde, tamamen soğuk olarak gerçekleştirilir. kod:REU .75
Sızma Zeytinyağı Arzentu 750 ml - İtalyan yağı - Peranzana ve Taggiasca zeytinleri

Sızma Zeytinyağı Arzentu 750 ml - İtalyan yağı - Peranzana ve Taggiasca zeytinleri

Arzentu Sızma Zeytinyağı, iki çok değerli İtalyan çeşidinin birleşiminden doğar: Oliva Peranzana ve Oliva Taggiasca. Sızma Zeytinyağı · %100 İtalyan Yağı – soğuk sıkım · Peranzana zeytininden ve Taggiasca zeytininden elde edilmiştir · En hassas yemekler için mükemmel bir sos Arzentu, Taggiasca zeytini ve Peranzana zeytininin belirgin özelliklerini birleştiren, yüksek seçkinliğe sahip, nazik ve aromatik bir üründür: her ikisi de çok meyvemsi yağlar üreten çeşitlerdir: çok tatlı Taggiasco, biraz daha belirgin baharatlı notalara sahip Peranzana Extra. Bu kombinasyon oldukça hoş. "Arzentu" ismi, Ligurya lehçesinde, adında ve tadında canlı bir notaya sahip, soylu bir ürünü ifade eder. Zeytinler, Kasım ve Aralık aylarında elle toplanır. Yağ sıkımı, son derece dikkatli bir şekilde, tamamen soğuk olarak gerçekleştirilir. kod:ARG .75